hero

BloomReach MVP 2018: 3x raak voor Open Web developers!

Donderdag 15 november was het 3 keer raak tijdens BloomReach Connect. Als tijdens een 'prijzenfestival' werd maar liefst 3 Open Web developers de titel MVP (Most Valuable Participant) toegekend! Geschreven op 2018-11-20

'MVP' is een titel die je moet verdienen: de mate waarin een developer bijdragen heeft geleverd aan de BloomReach/ Hippo-community is daarbij van belang. Dat kan zijn door kennis te delen, andere developers bij te staan in hun ontwikkeling of bijvoorbeeld presentaties te geven.

Open Web is trots dat maar liefst 3 van de 8 gekozen MVP's van 2018 uit het eigen 'nest' komen. Felicitaties aan Ebrahim Aharpour, Joost Oudeman en Ilja Murasko! (En één van de redenen waarom slimme organisaties onze teamleden inzetten!)

En dan drie keer!

Programmeren voor kinderen

Onze maatschappij heeft in de toekomst digitaal talent nodig. Elk elektronisch apparaat bevat software dat iemand moet programmeren om te kunnen worden gebruikt, denk aan een tablet, smartphone, televisie, de kassa in de supermarkt of het digibord in de klas. Helaas was er afgelopen maand in het nieuws dat scholen vanwege tekorten aan leraren vakken gaan schrappen en dat Informatica er één van is. Dit terwijl de verwachting is dat deze sector de grootste vacature intensiteit heeft in 2023.

banner-image