hero

BloomReach MVP 2018: 3x raak voor Open Web developers!

Donderdag 15 november was het 3 keer raak tijdens BloomReach Connect. Als tijdens een 'prijzenfestival' werd maar liefst 3 Open Web developers de titel MVP (Most Valuable Participant) toegekend! Geschreven op 2018-11-20

'MVP' is een titel die je moet verdienen: de mate waarin een developer bijdragen heeft geleverd aan de BloomReach/ Hippo-community is daarbij van belang. Dat kan zijn door kennis te delen, andere developers bij te staan in hun ontwikkeling of bijvoorbeeld presentaties te geven.

Open Web is trots dat maar liefst 3 van de 8 gekozen MVP's van 2018 uit het eigen 'nest' komen. Felicitaties aan Ebrahim Aharpour, Joost Oudeman en Ilja Murasko! (En één van de redenen waarom slimme organisaties onze teamleden inzetten!)

En dan drie keer!

Spreken op TEQnation 2019

Op woensdag 15 mei vindt TEQnation plaats in Utrecht. Dit is de grootste Multitrack Tech-conferentie van Nederland voor alle softwareontwikkelaars. Als je kijkt naar dit evenement, is het niet gek dat Open Web sponsor is en dat onze Open Web collega's Ivor Boers & Michel Drenthe hier een talk doen. De talk gaat over de avonturen van autonoom zeilen.

banner-image