hero

De tweede winnaar BloomReach MVP 2018!

Ieder jaar reikt BloomReach de MVP awards uit. Nee... MVP staat niet voor ‘Most Valuable Person’, maar voor ‘Most Valuable Participant’ binnen de BloomReach community. Deze persoon draagt op eigen manier bij aan de community door functionaliteit toe te voegen, anderen te helpen op het forum of door kennis te delen.

Door Kristel Hoonhoud
Geschreven op 2019-02-05

Tijdens BloomReach Connect in Amsterdam heeft Open Web maar liefst drie van de acht te vergeven awards binnengesleept. We gaan onze Award Winners in verschillende posts aan jullie voorstellen. De tweede winnaar die we voorstellen is:

Ilja Murasko:

"Ik ben Ilja Murasko en kom oorspronkelijk uit Riga. Sinds 2014 ben ik actief met Hippo CMS. Het is belangrijk om altijd te blijven doorleren en productverbeteringen aan te dragen.

Onlangs heeft Bloomreach online trainingen voor partners gelanceerd. Ik geloof erin dat de volgende stap online trainingen voor het grote publiek zijn. Interactieve trainingen met de mogelijkheid om oplossingen in te dienen en te leren van directe feedback. Dit zal een grote stap zijn in de richting van een groeiende ontwikkelaarscommunity. Ook de naamsbekendheid van Hippo CMS en Bloomreach DXP zal hierdoor groeien. Door deze redenen ben ik zeer blij dat ik een deel uit maak van de Hippo community en bezig ben met de ontwikkelingen van Bloomreach DXP"

Wij feliciteren Ilja dan ook van harte met deze mooie kroon op zijn werk!

Over BloomReach

BloomReach levert een Digital Experience Platform gebaseerd op een Open Source oplossing. BloomReach is al jaren één van de grotere Digital Experience spelers in deze markt. Open Web is sinds 2014 Silver Partner van BloomReach en met een team van 12 specialisten kunnen we zeggen dat we aan bijna alle grote implementaties van BloomReach in Nederland hebben meegewerkt.

Spreken op TEQnation 2019

Op woensdag 15 mei vindt TEQnation plaats in Utrecht. Dit is de grootste Multitrack Tech-conferentie van Nederland voor alle softwareontwikkelaars. Als je kijkt naar dit evenement, is het niet gek dat Open Web sponsor is en dat onze Open Web collega's Ivor Boers & Michel Drenthe hier een talk doen. De talk gaat over de avonturen van autonoom zeilen.

banner-image