hero

Devoxx Antwerpen 2018

De Nederlanders uit de 'Gouden Eeuw' stonden bekend om hun navigatie- en zeilvaardigheden. Ze waren op zoek naar een veilige handelsroute naar het oosten ... en zijn uiteindelijk geslaagd.

Door Cees
Geschreven op 2018-11-07

Avonturen in autonoom zeilen - uitdagingen en innovatie gezien door de ogen van Open Web-ontwikkelaars

Open Web is ook enigszins 'bekend', wanneer het gaat om innovatie en uitdagingen. Bijvoorbeeld door de Atlantische Oceaan over te steken. Niet door aan boord van de Holland America Line te stappen, maar met een autonome zeilboot. En met behulp van open source software zoals Java en alle andere stukjes en beetjes die je nodig hebt om te navigeren, controle te houden over de staat en het drijfvermogen van een zeilboot. We hebben een kort filmpje gemaakt van onze eerste lokale poging. Lukt het ons ook een keer op open zee? Spreek ons aan op Devoxx en kom erachter!!

Op Devoxx2018 willen we je onze 'Open Sail Challenge' in detail presenteren en je de kans geven om een ​​aantal teamleden te ontmoeten. Ze zijn bezig met innoveren, aanpassen, veranderen, evolueren en het leren van nieuwe vaardigheden en technologieën.

Kom naar de stand van Open Web waar we u een geheel andere virtuele uitdaging zullen aanbieden. Of neem deel aan de conferentie die wordt gehouden door onze Java-ontwikkelaars Michel Drenthe en Ivor Boers op donderdag van 09:30 tot 10: 20 uur in zaal 7.

Tot ziens in Antwerpen!

Winnaar BloomReach MVP 2018

Tijdens BloomReach Connect in Amsterdam heeft Open Web maar liefst drie van de acht te vergeven awards binnengesleept. We gaan onze Award Winners in verschillende posts aan jullie voorstellen, te beginnen met: Joost Oudeman.

banner-image