hero

Devoxx Antwerpen 2018

De Nederlanders uit de 'Gouden Eeuw' stonden bekend om hun navigatie- en zeilvaardigheden. Ze waren op zoek naar een veilige handelsroute naar het oosten ... en zijn uiteindelijk geslaagd. Geschreven op 2018-11-07

Avonturen in autonoom zeilen - uitdagingen en innovatie gezien door de ogen van Open Web-ontwikkelaars

Open Web is ook enigszins 'bekend', wanneer het gaat om innovatie en uitdagingen. Bijvoorbeeld door de Atlantische Oceaan over te steken. Niet door aan boord van de Holland America Line te stappen, maar met een autonome zeilboot. En met behulp van open source software zoals Java en alle andere stukjes en beetjes die je nodig hebt om te navigeren, controle te houden over de staat en het drijfvermogen van een zeilboot. We hebben een kort filmpje gemaakt van onze eerste lokale poging. Lukt het ons ook een keer op open zee? Spreek ons aan op Devoxx en kom erachter!!

Op Devoxx2018 willen we je onze 'Open Sail Challenge' in detail presenteren en je de kans geven om een ​​aantal teamleden te ontmoeten. Ze zijn bezig met innoveren, aanpassen, veranderen, evolueren en het leren van nieuwe vaardigheden en technologieën.

Kom naar de stand van Open Web waar we u een geheel andere virtuele uitdaging zullen aanbieden. Of neem deel aan de conferentie die wordt gehouden door onze Java-ontwikkelaars Michel Drenthe en Ivor Boers op donderdag van 09:30 tot 10: 20 uur in zaal 7.

Tot ziens in Antwerpen!

Spreken op TEQnation 2019

Op woensdag 15 mei vindt TEQnation plaats in Utrecht. Dit is de grootste Multitrack Tech-conferentie van Nederland voor alle softwareontwikkelaars. Als je kijkt naar dit evenement, is het niet gek dat Open Web sponsor is en dat onze Open Web collega's Ivor Boers & Michel Drenthe hier een talk doen. De talk gaat over de avonturen van autonoom zeilen.

banner-image