hero

Even voorstellen!

Groeien groeien groeien, dat is wat Open Web doet. In februari zijn er opnieuw drie medewerkers begonnen. Dit betekent dat er in 2019 alweer zeven nieuwe mensen aan de slag zijn gegaan bij ons mooie bedrijf. En dat zijn zeker niet de laatste… Benieuwd wie het zijn?

Door Kristel Hoonhoud
Geschreven op 2019-02-06

Nick van den Berg:

"Mijn naam is Nick, ik ben ooit begonnen met het maken van websites voor makelaars en heb daarna de overstap gemaakt naar single page applications en frameworks. Daarin sprak Angular mij het meest aan. Ervaring leert dat ik op mijn best ben wanneer er korte lijnen zijn en er snel geschakeld kan worden. Ik ga bij Open Web aan de slag als Front-end Developer en hoop daarbij het leven van gebruikers makkelijker te kunnen maken door een soepel werkende applicatie op te leveren. Open Web heeft mij aangetrokken, omdat het bedrijf erg betrokken is bij de medewerkers, de mogelijkheid biedt om veel te leren en het delen van kennis actief uitdraagt.

In mijn vrije tijd tour ik graag op de motor, probeer ik samen met vrienden te ontsnappen uit een escape-room of breng ik tijd met mijn gezin door."

Arthur Schenk:

"Ik ben Arthur en ik ben begonnen als Senior Mobile Developer bij Open Web. Ik woon met mijn vriendin Carolien en mijn 2 dochters, Rosanne en Isabelle, in Bilthoven. Voor ik bij Open Web terecht kwam, werkte ik bij Clay Solutions in Amsterdam als Mobile Developer aan een IoT locking platform. Ik heb voor Open Web gekozen, omdat de afwisseling, de interessante projecten mij erg aanspreken en ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Daarnaast scheelt het mij een hoop reistijd vergeleken met mijn vorige plek in het centrum van Amsterdam, waardoor ik meer tijd kan besteden met mijn gezin.

Naast mijn werk ben ik ook groepsles-instructeur bij SportCity in Bilthoven, waar ik 2 keer in de week Body Combat geef. Naast het sporten speel ik gitaar en ga ik graag naar concerten."

Kristel Hoonhoud:

"Ik ben Kristel Hoonhoud, 30 jaar, en sinds 1 februari Marketing Communicatie Manager bij Open Web. Bij mijn oude werkgever kwam de naam Open Web nog wel eens voorbij, dus Open Web was geen onbekend bedrijf voor mij. Toen ik hoorde dat ze hier op zoek zouden gaan naar een Marketing Communicatie Manager, klonk dat voor mij als muziek in de oren. Tof! Na een aantal gesprekken wist ik het zeker, ik wil Open Web helpen om hun ambities te realiseren. En daar ben ik nu, klaar om er wat moois van te gaan maken :)

Naast werk heb ik natuurlijk ook genoeg andere dingen die ik leuk vind om te doen. Reizen, tennissen, winkelen, eten en borrelen met mijn vriend, familie en vriendinnetjes, daar word ik heel happy van." 

Spreken op TEQnation 2019

Op woensdag 15 mei vindt TEQnation plaats in Utrecht. Dit is de grootste Multitrack Tech-conferentie van Nederland voor alle softwareontwikkelaars. Als je kijkt naar dit evenement, is het niet gek dat Open Web sponsor is en dat onze Open Web collega's Ivor Boers & Michel Drenthe hier een talk doen. De talk gaat over de avonturen van autonoom zeilen.

banner-image