hero

Wil je ook leren hoe je een app of een game maakt?

Kom dan op ZATERDAG 3 NOVEMBER naar Devoxx4kids. Deze leerzame dag wordt georganiseerd voor meisjes en jongens van 10 tot 14 JAAR, van 09:30u tot 16u. Geschreven op 2018-09-20

Onder begeleiding van echte programmeurs zijn er drie workshops. Wij zorgen voor een broodje tussen de middag en een tussendoortje. Ouders en verzorgers zijn van harte welkom bij de start en het einde van de dag. Gezien de zeer enthousiaste reactie van de kinderen afgelopen maart leek het ons een goed idee om Devoxx4Kids nóg een keer te organiseren!

[ DE WORKSHOPS ]

* Scratch: een populaire programmeertool voor kinderen waarin je zelf verhalen, spelletjes én animaties kunt maken. Vandaag ga je een eigen game bouwen!

* CodeCombat: kan jij ontsnappen uit de kerkers van Kithgard? Je kunt hier alleen ontsnappen door te leren programmeren!

* Sonic-Pi: wordt een programmerende DJ en leer muziek maken met je computer!

[ LOCATIE ]

Open Web IT, Nevelgaarde 20G, 3436 ZZ Nieuwegein

[ INSCHRIJVEN ]

Inschrijven kan via https://programmeren.eventbrite.nl.

Deelname is gratis.

Voor méér info mag je contact opnemen met [ devoxx4kids@openweb.nl ]

Spreken op TEQnation 2019

Op woensdag 15 mei vindt TEQnation plaats in Utrecht. Dit is de grootste Multitrack Tech-conferentie van Nederland voor alle softwareontwikkelaars. Als je kijkt naar dit evenement, is het niet gek dat Open Web sponsor is en dat onze Open Web collega's Ivor Boers & Michel Drenthe hier een talk doen. De talk gaat over de avonturen van autonoom zeilen.

banner-image