hero

Hippo.Campus: voor iedere Hippo developer!

De eerste Hippo Meetup NL is een feit en we hebben ‘m ‘Hippo.Campus’ genoemd. Het is een kennisdeling-sessie voor én door Hippo developers. Ben je er ook bij op 30 maart aanstaande?

Door Cees Huisman
Geschreven op 2017-03-20

Beste Hippo ontwikkelaar!

'Worstel' je ook met platform, snelheid en planning issues wanneer je onder Hippo in een DTAP straat aan het ontwikkelen bent? Dan is Docker je vriend! Tijdens deze eerste Hippo.Campus leer je hoe je in 'no time' volledig op stoom komt wanneer je Docker gebruikt in je Hippo project. Hippo zelf zal informatie komen geven over de nieuwe Hippo 12 release en aangeven hoe je het onderste uit de kan van Hippo 11 kunt halen als ontwikkelaar. Dit wordt het eerste van een lange reeks niet te missen evenementen voor Hippo aficionados!

Programma op 30 maart 2017
18:30u Ontvangst bij Open Web
19:00u Foodie bits/ pizza en drinks, rommelende magen bij interessante presentatie leiden af 
19:30u Eerste presentatie Docker + Hippo 
20:30u Tweede presentatie: technische presentaties door Hippo over de geheimen van Hippo 11 en een kijkje achter de schermen van de nog niet uitgebrachte versie 12
21:30u Afronding

Vanwege het beperkte aantal stoelen raden we aan je aanwezigheid snel door te geven op https://www.meetup.com/Hippo-Meetup-NL/events/237931124/. We ontvangen je graag op 30 maart!

Hippo.Campus heeft géén marketing of commerciële doelstelling en wordt voor en door de Hippo community georganiseerd. Programmawijzigingen voorbehouden.

Open Web leert kinderen programmeren

Tijdens Devoxx4Kids leren jongeren van 10-14 jaar programmeren onder begeleiding van onze programmeurs (v/m)

banner-image