hero

Hippo2PDF

Veel organisaties bieden informatie online én offline aan. En in veel gevallen is de content van beide zeer vergelijkbaar. Het herhaaldelijk ontwerpen van offline content (denk aan brochures en productinformatie) kost tijd, geld en de inhoud ervan is snel verouderd wanneer het vaak aan verandering onderhevig is.

Door Cees
Geschreven op 2017-12-14

Om gegevens op een onlinepagina te kunnen hergebruiken kunt u natuurlijk een print-screen maken of de pagina printen naar een PDF-bestand. Maar... fraai is anders. Goede opmaak blijkt niet mogelijk, er is bijzonder veel 'ruis' van de browser én een document verrijken met eigen data is al helemaal niet van toepassing.

Om de offline (PDF) content up to date te houden én te besparen op ontwerp- en overlegkosten heeft Open Web de Hippo-2-PDF tool ontwikkeld. Hierbij kunt u de data van uw website hergebruiken in een automatisch opgemaakte PDF met kolommen, aparte voor- en achterbladen, al of niet aangevuld met zelf toegevoegde tekst, foto's en andere afbeeldingen. Informatie die online achter tabbladen, submenu's en andere opmaakelementen opgenomen is opgenomen kan uiteraard worden meegenomen in het eindresultaat.

Deze Hippo-2-PDF tool wordt gebruikt in omgevingen waarbij snel sales- en marketingmateriaal moet kunnen worden verstrekt, produktinformatie moet worden gedeeld of drukwerk moet worden voorbereid. Hogescholen, universiteiten, handelsbedrijven... allemaal organisaties die snel en zorgvuldig informatie moeten kunnen delen en waarbij actuele informatie van het grootst mogelijke belang is.

De PDF bestanden worden in een paar seconden gegenereerd en opgeslagen als PDF-bestand op uw computer. Het genereren kan achter de schermen voor intern gebruik of via een knop/ link op een onlne pagina. De bestanden kunnen op verzoek in een aantal kwaliteiten worden aangemaakt, zoals in een klein bestandformaat voor e-mailbijlagen, een middelhoge kwaliteit voor het kunnen (zelf)printen en een hoge kwaliteit met snijlijnen, kleursteunen, rasterinformatie en overloop voor het direct kunnen aanleveren voor digitale print of drukpers.

Neem contact met ons op om te vernemen hoe we uw webinformatie kunnen omvormen tot een prachtig opgemaakt PDF-documenten!

Gerard zijn ervaring met Rust.

Rust is een algemene, gecompileerde en low-level programmeertaal ontwikkeld door Mozilla en bedacht door Graydon Hoare. Rust is deels geïnspireerd op de programmeertaal C, maar kent syntactische en semantische verschillen ten opzichte van C. Rust is een functionele programmeertaal die focust op veiligheid. In het Engels vertelt onze developer Gerard Klijs zijn ervaring met deze taal.

banner-image