hero

Open Web lanceert een nieuwe brand name: HippoExperts

Open Web krijgt steeds meer aanvragen voor custom software projecten; een goede ontwikkeling! Maar Open Web profileert zich óók als gedreven ontwikkelaar voor Hippo CMS-toepassingen.

Door Cees Huisman
Geschreven op 2017-04-18

Met de toegenomen vraag naar verschillende ontwikkeldiensten van Open Web is de keuze gemaakt om een nieuwe 'brand name' in de markt te zetten: HippoExperts.

HippoExperts is een team van gedreven en zeer goed ingewerkte specialisten, bestaande uit Hippo guru's, pragmatische developers en project managers/ scrum masters. Het team bestaat al even en wordt geregeld ingezet om projecten uit naam van grote ICT bedrijven uit te voeren.

Eigen producten

Naast het inzetten van eigen kennis en ervaring, heeft HippoExperts ook gewerkt aan een serie producten die direct ingezet worden bij Hippo-projecten. Juist vanwege de diepgewortelde Hippo-kennis ontwikkelt dit team eigen toepassingen die een zinvolle aanvulling vormen op de bestaande Hippo-functionaliteit. Uiteraard worden deze producten of modules onderling gedeeld en worden ze voor andere clienten ingezet. 'Sharing is caring' tenslotte!

Voorbeelden van deze producten zijn:

  • Hippo Elastic Search module: geavanceerde zoekfuncties op de Hippo websites
  • Hippo Onmikassa Module: maakt het mogelijk om bezoekers van Hippogerelateerde website af te laten rekenen
  • Hippo SSO-module: SingleSignOn voorkomt dat de gebruker steeds moet inloggen
  • Hippo Magento integratie: dé oplossing wanneer je op zoek bent naar hoge conversie en flexibele webpresentatie
  • Hippo Structered Data-plugin: beter gevonden worden is goed voor iedere gebruiker

Het werkveld

HippoExperts heeft zijn sporen verdiend in verschillende organisaties en omgevingen, van (semi-)overheid tot grote commerciële instellingen. Een bijzondere groep heeft onze teamleden in haar hart gesloten en dat is een aantal hogescholen en universiteiten. Daar waar veel content gedeeld wordt, centraal en decentraal beheerd, er veel redacteuren op verschillende afdelingen werken, er micro/subsites ingezet moeten worden én er een hoge conversie behaald moet worden vanuit open dagen en voorlichtingsbijeenkomsten... is Hippo dé tool om de klus te klaren. En HippoExperts het team om de software optimaal te implementeren, want HippoExperts kent de onderwijsorganisaties én de mensen, weet hoe de lijntjes lopen en kan daarom in korte tijd veel te realiseren.

Devoxx4Kids groot succes!

Afgelopen zaterdag 26 mei 2018 was Open Web 'host' voor Devoxx4Kids, georganiseerd door Duchess - ladies in Java.

banner-image