hero

Uitbreiding van het team!

De laatste paar maanden heeft Open Web een flinke groei doorgemaakt. Niet alleen zijn er flink wat nieuwe projecten op ons pad gekomen, maar ook is ons team gegroeid met vier personen! Twee daarvan zijn al aan de slag bij onze klanten, de andere twee volop op kantoor, want ook hier wordt aan sales, projecten en servicemanagement gedaan.

Door Cees
Geschreven op 2018-03-13

We mogen daarom (lady’s first): Kim Spiritus, Jeroen van Gogh, Edwin Benneheij en Arno Diederik in ons midden begroeten en ze stellen zich aan even u voor:

Kim Spiritus

Mijn naam is Kim. Ik ben een Java developer die enkele jaren geleden met Hippo in aanraking kwam en meteen van dit CMS gecharmeerd was. 

Ik zet me graag in voor JDuchess, een Java user group voor en door vrouwen in Java met als doel meer vrouwen te betrekken in de Java-community. Ook vind ik het leuk om kinderen te leren programmeren. 

Mijn gezin is mijn belangrijkste vrijetijdsbesteding, maar daarnaast ga ik ook graag een rondje hardlopen en maak ik deel uit van een kookclub.

Ik heb voor Open Web als werkgever gekozen omdat het een bedrijf is met enthousiaste, gedreven en ervaren werknemers die graag hun kennis delen.

Jeroen van Gogh

Per 1 februari 2018 ben ik werkzaam bij Open Web als Manager Sales. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de commerciële strategie van onze organisatie en de bestaande en nieuwe klanten van Open Web. Na een carrière voor de klas heb ik de overstap naar de IT gemaakt; inmiddels heb ik zo’n 11 jaar als account manager en business developer voor diverse organisaties gewerkt. Iedere organisatie heeft bepaalde ambities. Het is belangrijk dat de klant de juiste vertaalslag voorgeschoteld krijgt van deze ambities. Samenwerken en kennis delen staat centraal in mijn manier van werken. Oplossingen zoeken en aanbieden in samenspraak met de klant is de uitdaging die het werk leuk maakt. Door deze aanpak wordt er gelijk een verbinding gelegd tussen de klant en Open Web.

In mijn vrije tijd ben ik vaak druk met mijn gezin. Ook ben ik graag bezig met sporten, waaronder survivalruns en hardlopen. Verder kan ik genieten van een goed boek met het liefst een zonnetje erbij.”

Edwin Benneheij

Het ontwikkelen van een goede (web)applicatie is een team-prestatie. Het is mooi om in overleg met de klant tot een product te komen, waarvan de eindgebruiker uiteindelijk aangeeft dat het zo goed en zo vanzelfsprekend werkt. Dat ik daar als Java/Hippo ontwikkelaar onder de motorkap ook aan bij heb mogen dragen geeft me veel voldoening.

Tijdens een Bloomreach/Hippo meeting ben ik met Open Web in contact gekomen. Een klein bedrijf in de groei, informeel en met veel Hippo-expertise en onderlinge kennisdeling als één van de pijlers. Dat trok me zeer aan.

Mijn werk is me heel dierbaar, maar boven alles gaat mijn gezin. Met mijn partner heb ik drie (bijna) pubers en zodra die thuis komen met vrienden is ons huis gezellig vol. Gelukkig er toch nog wel gelegenheid om een boek te lezen of ga ik graag de deur uit om enige kilometers te hardlopen, dan wel met een vriend op pad om onze belevenissen in het leven met een knipoog door te nemen.

Arno Diederik 

Mijn naam is Arno Diederik en ik ben een ervaren Java Developer. Ik werk graag in teamverband aan zowel web-applicaties als integratievraagstukken. Mijn doel is hier altijd zo simpel en elegant mogelijk oplossingen voor te bedenken, om zo snel mogelijk feedback te krijgen van de klant.

Bij Open Web doen we veel aan kennissessies, zodat ik van andere technieken kan leren en collega’s van mijn expertise gebruik kunnen maken. Daarnaast biedt Open Web mij de mogelijkheid om aan interessante projecten te werken, zodat ik mij verder kan ontwikkelen. 

In mijn vrije tijd ben ik actief in de korfbalsport. Ik ben scheidsrechter en begeleid scheidsrechters om ze beter te maken.

Gerard zijn ervaring met Rust.

Rust is een algemene, gecompileerde en low-level programmeertaal ontwikkeld door Mozilla en bedacht door Graydon Hoare. Rust is deels geïnspireerd op de programmeertaal C, maar kent syntactische en semantische verschillen ten opzichte van C. Rust is een functionele programmeertaal die focust op veiligheid. In het Engels vertelt onze developer Gerard Klijs zijn ervaring met deze taal.

banner-image