hero

Open Web onderschrijft Open Standaarden

Het belang van een open informatiestructuur, open standaarden en heldere afspraken is van groot belang voor overheid, bedrijfsleven én samenleving.

Door Cees Huisman
Geschreven op 2017-11-16

Het Forum Standaardisatie en ECP (Platform voor de InformatieSamenleving) vormen een onafhankelijk en neutraal platform waar overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samenwerken en kennis uitwisselen over de impact op en verantwoorde toepassing van nieuwe technologieën in de Nederlandse samenleving.

Om onze betrokkenheid bij dit onderwerp aan te geven, onderschrijft Open Web het leveranciersmanifest van de ECP. We geven hiermee duidelijk aan dat ook wij als leverancier de interoperabiliteit van de Digitale Overheid willen bevorderen.

Op het jaarcongres van de ECP op 16 november 2017 heeft Open Web het ingelijste en ondertekende manifest ontvangen uit handen van Nico Westpalm van Hoorn, voorzitter van Forum voor Standaardisatie.

(Foto: Paul Ridderhof)

Open Web groeit snel!

De laatste paar maanden heeft Open Web een flinke groei doorgemaakt. Niet alleen zijn er flink wat nieuwe projecten op ons pad gekomen, maar ook is ons team gegroeid met vier personen!

banner-image