hero

Tijd besparen en kwaliteit verbeteren door betere unit testing!

Onze Hippo.Campus van afgelopen donderdag blijkt een heel gunstige te zijn geweest... voor onze klanten! En waarom? Omdat alle aanwezige developers nu hebben kunnen ondervinden hoe ze aanzienlijke tijdwinst kunnen boeken en tegelijkerijd hun unit tests veel degelijker kunnen uitvoeren.

Door Cees
Geschreven op 2017-09-25

We hebben tijdens deze Hippo.Campus gekeken naar meerdere oplossingen die beschikbaar zijn voor 'mocking JCR' en hebben we hun voor- en nadelen behandeld. We hebben ook een framework geïntroduceerd, die de overige delen van Hippo API tegen een mocked jcr afzet.

Verder hebben we een open source plugin geïntroduceerd die het mogelijk maakt om je groovy scripts direct in de bootstrap in te voeren en synchroniseert met de scripts in de Hippo repository. Met deze kennis besparen we veel tijd voor onze klanten en worden applicaties nog veel beter getest en daarmee kwaliteitsverhogend werkt.

 

BloomReach MVP 2018: 3x raak voor Open Web developers!

Donderdag 15 november was het 3 keer raak tijdens BloomReach Connect. Als tijdens een 'prijzenfestival' werd maar liefst 3 Open Web developers de titel MVP (Most Valuable Participant) toegekend!

banner-image