hero

... vijf nieuwe medewerkers!

In de huidige toch wel uitdagende markt voor verdraaid goede developers (zowel Java- als Front End) is het Open Web gelukt om weer vijf goede mensen aan zich te binden. Hieronder stellen ze zich voor. Geschreven op 2018-08-27

Constantine Stathopoulos

'Hallo, ik ben Constantine en ben een gepassioneerde Front End Developer met een focus op clean interfaces en op zoek naar de perfecte user experience voor de eindgebruiker. Mijn droom is om gesophisticeerde oplossingen te bedenken en daarbij gebruik te maken van de modernste technologieën. Deze visie past als geen ander bij Open Web; simplicity en toch complex!
In mijn vrije tijd fiets en loop ik veel, ontdek nieuwe plaatsen en hou er van met vrienden af te spreken."

Gerben Poort

"Mijn naam is Gerben en ik ben Java Developer. Na jaren embedded programmeren heb ik bij Open Web een nieuwe uitdaging gevonden. Ik houd er van met de nieuwste technologiën te werken en altijd te blijven leren.

In mijn vrije tijd lees ik veel, tevens ben ik fervent tabletop wargamer en schilder graag de bijbehorende miniaturen."

David Kijkuit

"Op mijn zevende kreeg ik een C64 van mijn ouders en dit heeft direct mijn carrièrepad bepaald. Ik was al snel geïnteresseerd in het zelf schrijven van software. Uiteindelijk heb ik van die hobby en passie mijn werk kunnen maken als Java developer. Ik vind het belangrijk om klanten mee te nemen in het ontwikkelproces en af en toe uit je rol als developer te stappen. IT is altijd in beweging en daarom valt er altijd wat te leren. Bij Open Web vind ik uitdagende projecten, professionele collega's en de mogelijkheid om mijn kennis te verbreden.

Als ik niet aan het werk ben probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn gezin. Daarnaast hou ik van motorrijden, gamen, robotica/IoT en het bouwen van Android apps."

Vedran Moric

"Hallo, mijn naam is Vedran en ik ben een Java-ontwikkelaar met focus op Spring-framework, enthousiast over het bouwen van software, heb een positieve instelling en ben gemakkelijk om mee te werken. Bij Open Web krijg ik de kans om mijn vaardigheden uit te breiden en te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel niveau.

In mijn vrije tijd lees ik veel over vooral softwareontwikkeling en aanverwante onderwerpen."

Chirojyoti Rava

"Hallo, ik ben een jonge software engineer met op dit moment erg geïnteresseerd in computer science en web technologies. Ik werk als Front-end developer met een focus voor Angular en gerelateerde technologieën. Open Web heeft een goed klantenbestand en het geeft me de mogelijkheid om te werken voor top-bedrijven zonder van baan te wisselen.
In mijn vrije tijd ben ik op zoek naar voor mij onbekende plaatsen en ben ik nieuwe skills aan het leren. Of... ben ik badminton aan het spelen."

Spreken op TEQnation 2019

Op woensdag 15 mei vindt TEQnation plaats in Utrecht. Dit is de grootste Multitrack Tech-conferentie van Nederland voor alle softwareontwikkelaars. Als je kijkt naar dit evenement, is het niet gek dat Open Web sponsor is en dat onze Open Web collega's Ivor Boers & Michel Drenthe hier een talk doen. De talk gaat over de avonturen van autonoom zeilen.

banner-image