hero

Winnaar BloomReach MVP 2018!

Ieder jaar reikt BloomReach de MVP awards uit. Nee... MVP staat niet voor ‘Most Valuable Person’, maar voor ‘Most Valuable Participant’ binnen de BloomReach community. Deze persoon draagt op eigen manier bij aan de community door functionaliteit toe te voegen, anderen te helpen op het forum of door kennis te delen. Geschreven op 2019-01-03

Tijdens BloomReach Connect in Amsterdam heeft Open Web maar liefst drie van de acht te vergeven awards binnengesleept. We gaan onze Award Winners in verschillende posts aan jullie voorstellen, te beginnen met:

Joost Oudeman:

"Ik werk al heel lang met het BloomReach (Hippo) CMS en ik heb het in een opwindende snelheid zien groeien en uitbreiden. Mijn contact met BloomReach is begonnen toen het nog klein was, versie 7.1 geloof ik. Misschien zelfs 7.0. Verschillende klanten hebben enkele spannende uitdagingen voor me gehad om op te lossen. Natuurlijk gaf wat rondspelen in mijn vrije tijd mij ook behoorlijk wat inzicht.

Op een gegeven moment werd het me duidelijk dat mijn kennis van BloomReach CMS best uitstekend was en na een korte discussie met onze CTO kreeg ik de trigger om op een bepaald moment een bruikbare plug-in voor ontwikkelaars te maken. Op dit moment ben ik de 1e externe ontwikkelaar die mag bijdragen aan de GitHub van BloomReach. Dat heb ik gedaan met een password reset tool.

Natuurlijk is het delen van kennis en het samen bereiken van de beste oplossingen een groot doel. En voor alle klanten en collega's doe ik mijn best om het optimale resultaat te behalen. We hebben bij Open Web af en toe meetups en dat is natuurlijk één van de beste mogelijkheden om te netwerken met andere inspirerende ontwikkelaars.

Ik blijf op de hoogte van BloomReach en natuurlijk kijk ik uit naar nieuwe ontwikkelingen die we voor 2019 kunnen verwachten."

Wij feliciteren Joost dan ook van harte met deze mooie kroon op zijn werk!

Over BloomReach

BloomReach levert een Digital Experience Platform gebaseerd op een Open Source oplossing. BloomReach is al jaren één van de grotere Digital Experience spelers in deze markt.  Open Web is sinds 2014 Silver Partner van BloomReach en met een team van 12 specialisten kunnen we zeggen dat we aan bijna alle grote implementaties van BloomReach in Nederland hebben meegewerkt.

Spreken op TEQnation 2019

Op woensdag 15 mei vindt TEQnation plaats in Utrecht. Dit is de grootste Multitrack Tech-conferentie van Nederland voor alle softwareontwikkelaars. Als je kijkt naar dit evenement, is het niet gek dat Open Web sponsor is en dat onze Open Web collega's Ivor Boers & Michel Drenthe hier een talk doen. De talk gaat over de avonturen van autonoom zeilen.

banner-image