hero

Work hard... play hard!

... maar dan letterlijk! Twee/ drie keer per jaar doen alle teamleden van Open Web wat anders dan programmeren, ontwerpen of managen.

Door Cees
Geschreven op 2018-08-26

Afgelopen donderdag 23 augustus konden alle teamleden zich verheugen op weer een 'naschoolse activiteit'. Niet alleen goed voor de ontspanning, maar ook een relaxte manier om kennis te maken met nieuwe collega's. De meesten teamleden werken immers aan projecten bij onze klanten en komen niet dagelijks in contact met andere Open Webbers.

Na aankomst in Muiden werden we ontvangen door de schipper en bemanning van de 'Egelantier', een omgebouwd vrachtschip uit 1879. Destijds gebouwd om Friese terpgrond over de Zuiderzee te vervoeren naar de bollenvelden tussen Lisse en Hillegom. Nu wordt het schip een aantal maanden per jaar ingezet voor dagtochten en middaguitjes. Na een paar uur op het Markermeer te hebben gezeild en forteiland Pampus een aantal malen te hebben gerond werd het tijd voor een barbecue aan boord. Twee dappere zwemmers hebben nog een paar baantjes naast het schip getrokken. De avond eindigde iets regenachtig, maar zeker en veilig werd het schip tussen de boeien die de vaargeulen aanduiden de haven van Muiden weer ingeloodst.

Winnaar BloomReach MVP 2018

Tijdens BloomReach Connect in Amsterdam heeft Open Web maar liefst drie van de acht te vergeven awards binnengesleept. We gaan onze Award Winners in verschillende posts aan jullie voorstellen, te beginnen met: Joost Oudeman.

banner-image