Screenschot Open Web - Detachering - Case

Senior Java Developer bij Payconiq

Onze Senior Java Developer, Gerard Klijs, zit gedetacheerd bij Payconiq. Hij werkt in verschillende teams aan de doelstellingen van hun.

Elektornisch betalingssysteem

Payconiq is een elektronisch betalingssysteem in de Benelux, bedoeld om met de smartphone te kunnen betalen aan vrienden of in handelszaken. Onze Senior Java Developer, Gerard Klijs, zit hier gedetacheerd. Hij werkt in verschillende teams aan de doelstellingen van Payconiq.

Screenschot Open Web - Detachering - Case

Verschillende teams

Toen Gerard begon bij Payconiq is hij bezig geweest met het opzetten van nieuwe microservices gerelateerd aan KYC voor de gebruikers van de app. Nadat dit afgerond was, is hij naar een ander team gegaan. Hij werkte daar voornamelijk aan de achterkant van het interne portaal. Dit portaal wordt gebruikt om onder andere verkopers aan te maken en de status van gebruikers te tonen.

Screenschot Open Web - Detachering - Case

Verschillende werkzaamheden

Op dit moment is hij bezig met een serie datamigraties, zodat alle informatie van de verkopers in één collectie staan. Dit maakt het mogelijk om met Debezium en Apache Kafka updates aan verkopers op een betrouwbare manier, asyncroon te delen met andere micro services. Gerard helpt Payconiq op verschillende vlakken om te komen waar zij willen staan.

Screenschot Open Web - Detachering - Case