Screenshot Ontwikkelaar achter laptop op kantoor

Front-end Developers

De front-end van een applicatie moet er goed uitzien. Dat is wat de eindgebruiker ziet. Met alle geavanceerde technieken en mogelijkheden is de front-end van sites en applicaties veel complexer geworden.

Gebruikerservaring

Front-end development brengt de optimale gebruikerservaring tot leven. Onze front-end developers werken veel samen met de designers, zodat de visie op de gebruikerservaring goed wordt gerealiseerd in de oplossing. Onze professionals hebben ervaring met de meest recente usability richtlijnen en normen voor toegankelijkheid.

Screenshot Open Web - Detachering - Frontend - Gebruikerservaring

Brede interesse

Onze front-enders zijn breder geïnteresseerd dan alleen in hun eigen taak. Van het meedenken over gebruikers optimalisatie, tot code schrijven, testen en het op de markt brengen. Met hun ervaring kunnen ze op verschillende niveaus kritisch zijn en adviseren over de te ontwikkelen software.

Screenshot Open Web - Detachering - Maintenance - Development

De laatste technieken

Bij Open Web zijn onze front-end professionals gespecialiseerd in de laatste technieken. En helpen we je met jouw uitdaging in, Angular, React, Polymer, Clojurescript, JavaScript, TypeScript, VueJS, HTML, SCSS, CSS, AngularJS en meer.

Referentie

Voor veel opdrachtgevers hebben wij al front-end oplossingen gemaakt. NDW, Cito, Belastingdienst, Achmea, Politie en nog veel meer mooie namen gingen jou al voor.

bereik ons hoe je wilt

We begrijpen dat je druk bent!