Screenshot - Developer - Open Web - Consultancy

Dennis bij TEDxNationalePolitie

Op dinsdag 21 mei 2019 vond TEDxNationalePolitie plaats in Katwijk. TEDx is een programma van lokale, zelfgeorganiseerde evenementen die mensen samenbrengen om een TED-achtige ervaring te delen. TED staat uit Technology, Entertainment en Design.

TEDxNationalePolitie

De Nationale Politie organiseert ieder jaar een formele, interne TedX, waar politiemedewerkers hun indrukwekkende verhalen delen om elkaar te inspireren en zicht te geven op hun vaak complexe werk.

Dennis Muijs

Onze collega, Dennis Muijs, is gedetacheerd bij de Nationale Politie. Hij is hier UX specialist en tevens Front-end Developer. Dennis was op TEDxNationalePolitie aanwezig met zijn IT-collega's van de politie om op een stand te vertellen over het webportaal Blue waar zij aan werken.

Blue zorgt ervoor dat de systemen die de Politie gebruikt op een responsive manier samenbrengt. Het gaat hier voornamelijk over de operationele systemen voor de collega‚Äôs op straat. Uiteindelijk kunnen de medewerkers het portaal naar hun eigen zin indelen om op die manier de voor hen belangrijke informatie meteen voor zich te hebben. De toepasselijke slogan van Blue is: alles wat je nodig hebt op een scherm.

Dennis vond het een erg interessante dag, met goede TED-talks. Met volle energie gaat hij, samen met zijn Politie-collega's, verder aan webportaal Blue.