Screenshot Hippo Campus Meetup / Evenement Bloomreach

Hippo Campus Meetup

Op donderdag 27 juni is er bij ons een Hippo Campus Meetup. Twee goede sprekers zullen hier een interessante talk gaan houden. Ebrahim Aharpour gaat het hebben over de 'Anonymize Hippo Database' en Kenan Salic over 'Zero Code Search Integration Streams'.

Het programma

17.30 - 18.30 uur: binnenkomst
18.45 - 19.30 uur: Ebrahim Aharpour - Anonymize Hippo database
19.30 - 19.45 uur: pauze
19.45 - 20.30 uur: Kenan Salic - Zero Code Search Integration Streams
20.30 - ..... uur: Drankjes

Uiteraard zullen er voor, tijdens en na aanvang van de meetup onbeperkt pizza's & (alcoholische) dranken zijn.

Ebrahim Aharpour- Anonymize Hippo database

De Anonymize Hippo database is een tool die kan worden gebruikt om problemen met Hippo-databases op te lossen. Het zorgt ervoor dat de database kan worden bekeken door derden in overeenstemming met AVG-compliance. Het werkt met een SQL-dump in plaats van een actieve database, zodat productiegegevens niet in gevaar worden gebracht en anonimisering door de technische manager van de klant ter plaatse kan worden gedaan.

Kenan Salic - Zero Code Search Integration Streams

In de afgelopen paar jaar hebben we het wiel met betrekking tot enterprise search integrations-oplossingen met brXM vele malen opnieuw uitgevonden. Elke keer lijkt er een betere oplossing beschikbaar te zijn. Ik heb mezelf beloofd dat ik tijdens mijn volgende project geen enkele regel code zal schrijven. 

Hoewel brXM momenteel ondersteuning biedt voor 'search OOTB', is het vrij beperkt. 'OOTB Search' (Lucene) is vrij eenvoudig; een onderneming is daarom nodig om meer geavanceerde functies te gebruiken. Dat is waarom ik het ga hebben over: Integratie van BloomReach XM met een Enterprise Search-software van derden zonder een enkele regel code te schrijven. Alleen gebruiken wat beschikbaar is.

Aanmelden

De meetup is gratis, maar er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Klik hier en meld je aan!