Screenshot Lancering Corporate Website Open Web

Open Web in een nieuw jasje

2019, het jaar dat wij 5 jaar bestaan. YES, tijd voor een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. De afgelopen jaren hebben wij niet stilgestaan. Het is gelukt om in 5 jaar een kundig en hecht team van professionals op te bouwen. We zijn trots op de mooie klanten waar wij voor werken.

Look & feel

Begin 2019 hebben we gebruikt om eens kritisch naar onszelf te kijken. We waren erg toe aan een nieuwe uitstraling, omdat we voelden dat de oude look & feel niet meer goed aansloot bij wie Open Web nu is. Na een aantal maanden ontwerpen, schrijven, vullen, testen, aanpassen, nog meer schrijven, vullen en nog meer testen was het vorige week tijd voor de -stille- lancering van onze nieuwe corporate website. Dit is het resultaat; we zijn er trots op.

Wij blijven hetzelfde, maar dan met een frisse huisstijl, nieuwe website, nieuwe pay-off en mooie bedrijfswaarden waar we voor staan. Nu op naar de volgende fase, een nieuwe werken-bij website.

Wie zijn wij

Wij weten exact wie we zijn en wie we willen zijn. Dit laten we op de website ook duidelijk naar voren komen. Onze visie en bedrijfswaarden kan je ook hieronder lezen.

Open Web, maakt grensverleggende groei mogelijk.
Wij willen een wereld waarin medewerkers, klanten en partners een duurzame relatie met elkaar aangaan. Gedreven door techniek.

Wij zijn open
Wij geloven in de kracht van open source. Het delen van kennis en oplossing zorgt voor een betere toekomst. Een plek waar iedereen zich thuis kan voelen. Open voor iedereen.

Wij zijn eerlijk
Eerlijkheid staat voorop. Wij creëren impact in het leven van mensen. Wij gaan eerlijk om met het vertrouwen van de mensen die in ons geloven.

Wij zijn menselijk
Wij vertrouwen onze mensen. Wij waarderen onze mensen. En wij begrijpen dat ieder mens verschillende behoeften heeft.

Wij zijn deskundig
Wij geven onze mensen de ruimte. De ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Op persoonlijk en technologisch gebied. Wij brengen mensen op het hoogste niveau.

Wij zijn grensverleggend
Bij alles wat wij creëren verleggen wij de grens. Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Iedere dag. Elke minuut. Elke seconde.