Screenshot - Evenement - Gastspreker - Gerard Klijs - GraphQL - GraphQLSummit - San Francisco

Spreken op GraphQL Summit

Als een echte ontwikkelaar houd onze collega Gerard Klijs bij welke evenementen mogelijk interessant voor hem zijn. Hij zag het evenement GraphQL Summit voorbij komen. Dit is de grootste conferentie gericht op GraphQL. Er zijn hier meer dan 60 technische talks en vindt 30 en 31 oktober plaats in San Francisco.

Call for Proposals

Een paar maanden geleden kon je een Call for Proposals indienen. Gerard is zo stoer geweest om dat te doen. We weten dat Gerard veel ervaring heeft, maar als je dan vanuit de organisatie van GraphQL te horen krijgt dat hij uitgekozen is om te spreken op zo een grote conferentie... ja, dan ben je trots!

GraphQL en Kafka

Gerard gaat het hebben over GraphQL en Kafka, met in het bijzonder subscriptions. Dit maakt het mogelijk om updates vanuit de backend meteen naar de frontend te sturen. Hij gaat hier een demo over geven. De backend voor de demo is in Clojure en de frontend in Clojurescript.

Kennis delen

Ook al komen er meer dan 1200 ontwikkelaars, we kunnen begrijpen dat niet alle ontwikkelaars uit Nederland naar dit evenement gaan. Na zijn talk zullen we zijn presentatie delen, zodat ook jullie er wat van op kunnen steken. Wil je er nu al mee aan de slag? Ga dan naar deze Github.

Meer weten?

Wil je voor nu meer informatie over het evenement? Dat kan hier.