Screenshot Open Web - Evenement - Meetup - Frontend - Backend

De Dutch Android User Group op bezoek

Op donderdag 22 augustus was de Dutch Android User Group te gast bij Open Web. Deze avond waren wij de host van deze interessante meetup. Eén van de sprekers was onze collega Rolf Smit. De andere spreker was Eugen Martynov. Wij hebben de talks voor je opgenomen.

Sessie: Gradle-plug-in voor Android - Rolf Smit

Het bouwen van een Gradle plugin. Heb je je ooit afgevraagd hoe je een Gradle plugin kunt bouwen? Waarom zou je zelf een Gradle plugin over logica in jouw buildbestanden overwegen? Hoe zit het met Android-projecten en het testen van de plugin? Tijdens deze talk maken we met elkaar een eenvoudige Gradle plugin en gaan daarna de diepte in door gebruik te maken van geavanceerde technieken. Bekijk de talk hieronder.

Screenschot Open Web - Android - Mobile - Meetup - Rolf Smit - Developer

Sessie: Fighting incremental times - Eugen Martynov

Hoe kun je build time meten? Wat draagt hieraan bij? Hoe kunnen we eenvoudig dingen oplossen? Hoe kan annotatie verwerking worden versneld? In deze talk krijg je de filosofie in het bijwerken van build-afhankelijkheden naar de nieuwste en nog meer. In de talk wordt laten zien hoe de incremental build sneller kan worden gemaakt. Bekijk het hier.

Screenshot Open Web - Evenement - Gastspreker - Dutch Android User Group - Mobile - Meetup

Kennis delen

Onze ontwikkelaars vinden het belangrijk én zinvol om hun passie en kennis over te brengen op anderen. Open Web kan dit alleen maar stimuleren. Dat is de reden dat wij regelmatig host zijn tijdens een Meetup.