Screenschot Open Web - Bloomreach - Hippo CMS - Developer

3 nieuwe Bloomreach certificaten

Wij zijn per 1 januari 2020 gestart met het beheer en de doorontwikkeling van alle digitale platforms en websites die deel uitmaken van het "Platform Rijksoverheid Online (PRO)". PRO is onderdeel van de Dienst Publiek en Communicatie van het Ministerie van Algemene Zaken.

Er worden op dit moment 243 websites onderhouden en beheerd door PRO. De ambitie is om dit de komende jaren naar 500 te verhogen. Er wordt gestart met drie DevOps-teams en één team voor de gebruikersondersteuning. Het PRO is grotendeels gebouwd in Bloomreach.

Open Web is een expert op het gebied van Bloomreach en wordt regelmatig door opdrachtgevers van Bloomreach ingehuurd vanwege haar diepgaande kennis en ervaring met open source software development. 

Er zitten verschillende developers van Open Web in het DPC team, zo ook 3 Bloomreach Developers die voor het project begonnen nog geen Bloomreach certificaat hadden. Voordat het PRO-project begon zijn zij op 3-daagse cursus geweest bij Bloomreach in Amsterdam. Onze collega’s Rik Bottelier, Renske Vinke en Bart Zwaagstra hebben allen het certificaat ‘Developer Fundamentals 13’ behaald. 13 is de laatste versie van Bloomreach Experience Manager. Meer weten over dit CMS? Dat kan hier.