Wellness & Happiness bij Open Web

Het thema van 2020 bij Open Web is ‘Wellness & Happiness’. Al onze activiteiten zullen dit jaar in het teken staan van deze twee zaken. Dit thema hebben we afgetrapt met een teambuildingsweekend in de laatste week van januari. De bestemming was tot het moment van vertrek onbekend. Het enige wat bekend was, was dat het een bijzondere, winterse bestemming zou worden. Maar waar?

Op vrijdagavond spraken we af bij een parkeerplaats in Rotterdam. Er stond een bus klaar, maar waar zou de bus heen gaan? Na een stuk rijden wisten we het, we kwamen aan bij Rotterdam Airport en stapte in het vliegtuig naar Salzburg. De uiteindelijke bestemming was Obervellach. Benieuwd wat wij hier hebben gedaan? Bekijk dan vooral onze mooie aftermovie:

Een paar collega's over het teambuildingsweekend:

Ashley Gordijn - Recruiter
"Op vrijdag na werk racen naar Rotterdam. Ik heb een koffer vol wintersportkleding mee, maar geen idee waar we heen gaan? Dan de verrassing, Oostenrijk here we come!! Het was een super gaaf weekend met heel veel gezelligheid, lekker eten, een mooie locatie en omgeving en alles in het thema Wellness. Een weekend wat ik zeker niet zal vergeten, wanneer gaan we weer?"

Koen Brouwer - Frontend Developer
"Toen we vrijdagmiddag met het team op het vliegveld in Rotterdam arriveerden wist ik het zeker: we gaan naar de sneeuw! Volgeladen met de nodige skikleding arriveerden we in het Oostenrijkse skigebied Obervellach, waar op dat moment geen toerist te bekennen was. Heerlijk, want ik houd er erg van om buiten de toeristische grenzen te treden en de échte authentieke sfeer van een gebied te proeven. Dat is heel goed gelukt; we werden iedere avond warm verwelkomd in de boerderij van een lokale inwoner. Hij maakte heerlijke huisgemaakte wildsoep en hertenvlees voor ons klaar. Dat konden we wel gebruiken nadat we op zaterdag een zware klim door de sneeuw hadden gemaakt! Verder heb ik voor het eerst in mijn leven geschoten met een echt geweer, genoten van de prachtige gletsjers, het uitzonderlijke weer en het lekkere eten! Al met al een bijzonder geslaagd weekend!"

Peter Knoop - Accountmanager
"Teambuildingsweekend van Open Web was uniek te noemen. Niet weten waar je heengaat en wat je gaat doen en toch terugkomen met veel enthousiasme en een goed gevoel. Voor herhaling vatbaar!"

Gerard Klijs - Java developer
"Ik was voorafgaand aan het weekend nogal druk geweest, dus ik ging er dan ook zonder verwachtingen heen. Ik had niet kunnen verzinnen dat we met zijn allen naar Oostenrijk zouden vliegen. Het was een erg tof weekend, zowel sportief, als mooi in de natuur, en gezellig met collega's."