Screenshot - Open Web - Kevlarr - Consultancy

De nieuwe dienst kevlarr

Onze eigenaren, Ebrahim Aharpour en Levente Bokor, houden trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Op dit moment is er een aantal online gevaren voor bedrijven. Met de nieuwe dienst Kevlarr spelen wij in op het gevaar e-mail impersonation. 

Op dit moment is e-mail impersonation de meest gebruikte methode van phishing met veel financiële- en imagoschade tot gevolg. E-mail impersonation is een methode van oplichting waarbij een persoon zich via een e-mail voordoet als jou, met exact jouw e-mailadres. Dit gebeurt dagelijks, zonder dat je het weet met ernstige gevolgen. 
 
Uit onderzoek van de FBI is gebleken dat er in de laatste jaren 12 miljard ontvreemd middels e-mail impersonation. De e-mails zijn ontworpen om ontvangers te misleiden tot het maken van frauduleuze financiële transacties, het delen van gevoelige data of het doen van toezeggingen door te doen als ze iemand anders zijn. 
 
Op dit moment heeft 96% van de Nederlandse bedrijven zijn e-mailserver niet goed beveiligd. Ebrahim en Levente hebben hier een oplossing voor ontwikkeld, namelijk Kevlarr. Kevlarr is een technologische oplossing die e-mail impersonation​ onmogelijk maakt. Hierdoor kunnen er alleen geautoriseerde e-mails worden verstuurd en kan jouw zakelijke e-mail niet meer gebruikt worden door hackers, spammers en/of oplichters. Hierdoor wordt jouw e-mail en daardoor het bedrijf betrouwbaarder! 
 
Wil je meer weten over Kevlarr? Of testen of jouw e-mail kwetsbaar is voor e-mail impersonation? Ga naar kevlarr.io