donderdag 16 september 2021| 16:00

Webinar 'Optimaliseer jouw organisatie met IT consultancy’.

Meetup - Webinar - Consultancy - IT - Gregory Penney

Kennis is macht, maar het delen ervan is de echte kracht. Dit is toch wel het motto van Open Web. Al lange tijd organiseren wij online meetups voor developers en wij willen ook graag andere doelgroepen voorzien van kennis. Op 16 september 2021 vindt ons eerste webinar plaats dat niet gericht is op developers, maar op iedereen die met IT en processen te maken heeft of daar meer van wil weten. Het webinar gaat over het optimaliseren van jouw organisatie met IT consultancy.

Het webinar wordt gegeven door Gregory Penney. Na meer dan 11 jaar als New Business Developer te hebben gewerkt bij verschillende bedrijven is hij sinds 1 februari 2021 actief in de sales bij Open Web. Hij deelt graag zijn kennis met jullie om te laten zien op welke manier bedrijven zoals Open Web toegevoegde waarde kunnen bieden aan jouw organisatie.

Alles draait vandaag de dag om processen en wat als je de weg even kwijt bent? Je bent niet langer de baas over de processen in jouw organisatie en ad-hoc is het modewoord. Het wordt tijd om de processen de baas te worden. Bewustzijn creëren en motiveren gaan ervoor zorgen dat de eerste nieuwe meters gemaakt kunnen worden. Hoe? Dit zijn onderwerpen die besproken worden in het webinar. 

Het programma van dit webinar ziet er als volgt uit:

  • Do’s en don’ts omtrent procesoptimalisatie. 
  • Waarom is de samenhang tussen mensen, processen en systemen essentieel?
  • Op welke wijze zijn bedrijfsprocessen te toetsen? 
  • Hoe maximaliseer jij de ROI en winst binnen jouw organisatie?
  • Q&A

locatie

Nevelgaarde 20G

3436 ZZ Nieuwegein

Meld je gratis aan!

field_hint
field_hint

Ik geef toestemming dat Open Web mij af en toe wat informatie toestuurt, maar uiteraard geen spam! Je kunt je altijd weer afmelden met de link onderin e-mails.

field_hint