Wie wij zijn

Wij zijn Open Web, een consultancybureau met gepassioneerd IT personeel.

Gepassioneerd personeel

Wij richten ons op Backend, Frontend, Mobile, Cloud en Business IT. Onze specialisten werken voor mooie namen, denk aan Politie, Rijksoverheid, NS, Defensie en Alliander.

Onze specialisten

Onze specialisten werken graag aan complexe en innovatieve oplossingen. Hierdoor zijn onze opdrachtgevers klaar voor de toekomst én behalen ze hun IT doelstellingen. We geloven in de kracht van onze mensen en we geloven dat zij het verschil maken. Wij willen een wereld waarin medewerkers, opdrachtgevers en partners een duurzame relatie met elkaar aangaan. Gedreven door techniek.

Screenshot - Open Web - Teambuilding- Consultancy

Het hoogst haalbare resultaat

Onze specialisten durven zichzelf te zijn, staan open voor uitdagingen, zijn grensverleggend in hun vak en ontpoppen zichzelf vanuit hun passie tot de beste versie van zichzelf. Wil jij meer dan alleen handjes zijn? Bij ons ga je voor het hoogst haalbare resultaat. Met jouw kennis en expertise help je de opdrachtgever verder in de tijd dat ze jou inhuren als consultant.

Screenshot - Open Web - Teambuilding- Consultancy

Jezelf zijn is belangrijk

Wij zeggen vaak: bij ons kan je zijn wie je wilt zijn! We geloven dat talenten het beste naar voren komen als je je volledig op je gemak voelt en happy bent. Wij vertellen je graag meer over onze cultuur.