hero

Corporate website

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van complexe websites waar de informatie en de presentatie van deze informatie gescheiden van elkaar moeten zijn. Wij bieden een modern en schaalbaar platform zodat u content kan maken en publiceren die uw klant aanspreekt. We ontwerpen en bouwen uitgaande van de uitdagingen en wensen van de klant of dat nu voor een sterkere identiteit of voor het genereren van meer leads en omzet is.

Content Management Systemen

Open Web is gespecialiseerd in Hippo CMS!

Met Hippo CMS is het bouwen van complexe websites waar de informatie en de presentatie van deze informatie gescheiden van elkaar moeten zijn een 'makkie'. Dit CMS geeft u de volledige vrijheid en flexibiliteit die u nodig heeft om een uitstekende gebruikerservaring te creëren, die u onderscheidt van uw concurrenten. Naast het feit dat dezelfde content via verschillende kanalen aangeboden kan worden, stellen we u ook in staat om de aangeboden content te personaliseren, gebaseerd op bezoekersinformatie, gedrag en geschiedenis. Dit fenomeen staat ook bekend als personalisatie en/of targeting. 

Targeting wordt veel ingezet bij diverse commerciële websites waarbij het aanbieden van de juiste content voor de bezoeker op de website leidt tot een hogere conversie. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in een hogere omzet of hogere klanttevredenheid.

Open Web is jaren partner van Bloomreach en Hippo CMS. Als één van de early adaptors en actiefste partners in Nederland heeft u garantie op kwaliteit. Open Web heeft ook een van de grootste teams met Hippo Experts waardoor ook continuïteit gegarandeerd is. U kunt meer informatie lezen op www.hippoexperts.nl

Open Source

Wij werken uitsluitend met bewezen Open Source tools en frameworks. Het toepassen van Open Source software brengt de TCO (Total Cost of Ownership) van de geleverde oplossing omlaag. Daarnaast biedt het gebruik van Open Source gebaseerde oplossingen extra flexibiliteit en integratiemogelijkheden wanneer de verschillende applicaties gekoppeld moeten worden.

Onze werkwijze

Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze en wij passen graag onze manier van werken aan op die van onze klanten. Waar van toepassing, adviseren wij ook onze klanten over mogelijke verbeteringen in hun werkwijze.

Projectmatig (w.o. Agile/ Scrum)

 1. Planning en systeemarchitectuur
 2. Ontwikkeling in sprints
 3. Afronding en oplevering

Ontwikkelfase (Agile/ Scrum)

 1. Sprint backlog
 2. Backlogtaken uitgebreid door team
 3. Presenteerbare functionaliteit

Met trots

werken we o.a. voor:

 • hogeschool leiden
 • uva
 • surfnet
 • rijksoverheid
 • nwo