workstyle

Open Web - Experts op het gebied van Hippo CMS

Een toegankelijke partner met een blik op vooruitgang
Daag jij ons uit?

Wij helpen u met de complete vraagstelling

Van idee tot product werkt Open Web met u mee

Open Web is een jonge onderneming die in een zeer korte tijd is uitgegroeid tot toonaangevende Hippo-specialist. We zetten graag onze kennis en ervaring met open source technologieën en oplossingen in om aan uw softwarewensen te kunnen voldoen. Niet alleen als project, maar ook op consultancybasis.

Onze experts hebben grote passie voor hun werk en blijven de grenzen van open source technologieën opzoeken. ‘Open Source’ ligt ten grondslag aan onze dienstverlening en Open Web draagt dat onder meer uit door het beschikbaar stellen van herbruikbare componenten. We vinden innovatie van producten erg belangrijk in een technologisch bedrijf zoals onze. Juist daarom herinvesteren wij een aanzienlijk deel van onze inkomsten in innovatie en inspireren wij hiermee onze klanten en relaties.

Hoewel wij ons focussen op de realisatie van grote en complexe internet- en intranetomgevingen op basis van het Hippo CMS, helpen wij ook graag de business doelstellingen te verwezenlijken door onder andere uw softwareproject te realiseren. Dit is mogelijk door middel van advies, ontwerp, hosting en applicatieonderhoud. Daarnaast helpen we u ook graag met het samenstellen van een nóg sterker IT-team door onze professionals te detacheren. Daag ons uit!

Met trots

hebben wij gewerkt voor o.a.:

 • Hogeschool Leiden
 • Optelec
 • Planon
 • Ordina
 • WorkAway

Onze werkwijze

Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze en wij passen graag onze manier van werken aan op die van onze klanten. Waar van toepassing, adviseren wij ook onze klanten over mogelijke verbeteringen in hun werkwijze.

Projectmatig

 1. Planning en systeemarchitectuur
 2. Ontwikkeling in sprints
 3. Afronding en oplevering

Ontwikkelfase

 1. Sprint backlog
 2. Backlogtaken uitgebreid door team
 3. Presenteerbare functionaliteit

Open Web biedt mij de mogelijkheid om mijn Agile kennis continu te verbreden en het direct toe te passen in de praktijk

Omar, Scrum Master

Mijn collega's zijn uitstekende sparringpartners betreffende innovatie en persoonlijke interesses

Joost, Hippo Developer

Ik heb mijn werk goed gedaan als de gebruiker de software met een glimlach gebruikt

Wouter, Front-end Developer

Werken bij Open Web is een geweldige kans voor mij als junior developer om in verschillende projecten te leren van mijn ervaren collega's

Sara, Hippo Developer