Teamwork with Open Web

Het Formule 1 team van open source software development

Continu op zoek naar de grens tussen topprestaties en betrouwbaarheid.
Daag jij ons uit?

Wij helpen u met de complete vraagstelling

Van idee tot product werkt Open Web met u mee

Open Web is een jonge onderneming die in een zeer korte tijd is uitgegroeid tot toonaangevende ontwikkelaar van custom software. We zetten graag onze kennis en ervaring met open source technologieën en oplossingen in om aan uw softwarewensen te kunnen voldoen. Niet alleen als project, maar ook op consultancybasis.

Onze experts hebben grote passie voor hun werk en blijven de grenzen van open source technologieën opzoeken. ‘Open Source’ ligt ten grondslag aan onze dienstverlening en Open Web draagt dat onder meer uit door het beschikbaar stellen van herbruikbare componenten. We vinden innovatie van producten erg belangrijk in een technologisch bedrijf zoals onze. Juist daarom herinvesteren wij een aanzienlijk deel van onze inkomsten in innovatie en inspireren wij hiermee onze klanten en relaties.

Hoewel wij ons focussen op de realisatie van grote en complexe internet- en intranetomgevingen, helpen wij ook graag uw business doelstellingen te verwezenlijken door ook uw softwareproject te realiseren. Dit kan door middel van advies, ontwerp, hosting en applicatieonderhoud. Daarnaast helpen we u ook graag met het samenstellen van een nóg sterker IT-team door onze professionals te detacheren. Daag ons uit!

Met trots

werken we o.a. voor:

 • Klm
 • Politie
 • ns
 • randstad
 • klaverblad

Onze werkwijze

Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze en wij passen graag onze manier van werken aan op die van onze klanten. Waar van toepassing, adviseren wij ook onze klanten over mogelijke verbeteringen in hun werkwijze.

Projectmatig (w.o. Agile/ Scrum)

 1. Planning en systeemarchitectuur
 2. Ontwikkeling in sprints
 3. Afronding en oplevering

Ontwikkelfase (Agile/ Scrum)

 1. Sprint backlog
 2. Backlogtaken uitgebreid door team
 3. Presenteerbare functionaliteit

Open Web is een eerlijk team hoogwaardige en creatieve ontwikkelaars - ik ben blij met deze professionals te mogen werken.

Cees, Marketing Manager

Mijn collega's zijn uitstekende sparringpartners betreffende innovatie en persoonlijke interesses

Joost, Hippo Developer

Ik heb mijn werk goed gedaan als de gebruiker de software met een glimlach gebruikt

Wouter, Front-end Developer