Werk mee aan een betere digitale wereld

we vertellen je graag meteen wat meer over wie wij zijn, wat ons drijft en waar wij gepassioneerd over zijn.

people first is onze mindset

we geloven in de kracht van onze mensen en we geloven dat jij het verschil kan maken. bij open web krijg je alle ruimte om jezelf te zijn, zodat jij op je best bent. dit wil jij toch ook?

passie & vakmanschap

we zijn een club nuchtere fanatiekelingen met liefde voor tech én de mens. samen werken we gepassioneerd aan complexe en innovatieve oplossingen, zodat onze klanten klaar zijn voor de toekomst. dus ben jij ook een vakidioot als dat wij zijn?

meld je aan en verbreed je kennis

we zijn een heel diverse groep denkers en doeners en delen graag onze kennis om andere te inspireren. bekijk al onze evenementen hier. vind jij het ook leuk om kennis te delen, meld je dan aan en kom langs. het is helemaal gratis. 

  • Screenshot - Evenementen - Recruitment - Open Web - Detachering
    vrijdag 6 november 2020 12:30

    Webinar ‘gRPC met Golang'

  • Screenschot Open Web - Vacatures - Recruitment - Talpa - Developer
    vrijdag 13 november 2020 12:30

    Webinar ‘OAuth2 - lets get it implemented'

build together, grow together.

bij open web zijn altijd op zoek naar gepassioneerde vakidioten uit verschillende expertises. een vakidioot die zichzelf durft te zijn, open staat voor uitdagingen, grensverleggend is in zijn vak en vanuit passie zichzelf ontpopt tot de beste versie van zichzelf. 

persoonlijke ontwikkeling

bij open web heb je invloed op jouw opdrachten. we houden rekening met je interesses en persoonlijke ontwikkeling. we dagen je uit om te experimenteren zodat je blijft leren.

Screenschot Open Web - Vacatures - Recruitment - Developer

work hard play hard

we werken hard en staan samen stil bij onze prestaties. we ontwikkelen elke dag iets moois én dat mag gevierd worden. samen gaan we een onvergetelijk avontuur aan.

Screenschot Open Web - Teambuildingsactiviteit - Oostenrijk