People first, in woord en daad.

Gedreven door innovatie en vakmanschap.

java developer

Als Java Developer weet jij de wensen van onze klanten te vertalen naar werkende oplossingen. Jij bent daarnaast in staat de klant duidelijk te maken waar de grenzen van de techniek liggen.

bekijk deze vacature

medior java developer

Momenteel zoeken wij voor ons Java team een Medior Java Developer die toe is aan zijn volgende carriere stap. Wil jij met state-of-the-art-technolgie werken bij onze opdrachtgevers?

bekijk deze vacature

senior java developer

In jouw rol als Senior Java Developer ontwerp en ontwikkel jij hoogkwalitatieve webtoepassingen met behulp van open source frameworks en tools Java, Spring, MongoDB, Docker, Kubernetes, Kotlin etc.

bekijk deze vacature

senior front-end developer

Vanuit jouw expertise streef jij ernaar om innovatief, vooruitstrevend en vernieuwend te zijn. Waarom? Jij gaat vanuit jouw passie continu de uitdaging aan om echt vakmanschap te leveren.

bekijk deze vacature

medior angular (6+) developer

Als Angular Developer ga jij jouw expertise gebruiken om designs in een handomdraai te vertalen naar een product die mensen beweegt, raakt en vooral fascineert.

bekijk deze vacature

reactjs developer (javascript)

Als ReactJS expert ga jij jouw expertise gebruiken om designs in een handomdraai te vertalen naar een tof product. Jouw ambitie en focus liggen op modern front-end development.

bekijk deze vacature

front-end developer

Als front-end developer ga jij jouw expertise gebruiken om designs in een handomdraai te vertalen naar een tof product. Jouw ambitie en focus ligt op modern front-end development.

bekijk deze vacature

medior hippo developer

Als Hippo developer ga jij ontwikkelen aan inhouse of exterene projecten, waarbij jij een onderdeel wordt van het in-house Hippo team.

bekijk deze vacature

senior hippo developer

Als Hippo expert ga jij innovatieve oplossingen bedenken die nodig zijn voor het project waar jij aan werkt. Daarbij gebruik jij jouw Hippo kennis en de nodige tools, zoals Jenkins, Atlassian, MySQL etc.

bekijk deze vacature

new business developer

Vanuit jouw enthousiasme, energie en overtuigingskracht win je met gemak het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Jij zorgt ervoor dat onze collega’s komen te werken op de vetste, meest innovatieve IT projecten.

bekijk deze vacature

ik ga de uitdaging aan

Je kunt direct reageren