Screenschot Open Web - Vacatures - Recruitment - Michel Drenthe - Developer

Consultancy

Wij zijn meer dan alleen handjes. Onze IT professionals gaan voor het hoogst haalbare resultaat. Ze zijn voorzien van relevante kennis, denken mee en helpen je met technische uitdagingen.

Open source java developers

Heb jij extra capaciteit en kennis nodig van Java of Bloomreach? Onze professionals zetten je uitdaging om naar een werkende en toekomst vaste software oplossing. Wij hebben je back, ook als het een front-end opdracht is.

Screenshot Ontwikkelaars delen kennis met elkaar op kantoor

Front-end developers

De front-end van een site of applicatie moet er goed uitzien. Dat is wat de eindgebruiker ziet. Met alle geavanceerde technieken en mogelijkheden is de front-end van sites en applicaties veel complexer geworden. Bij Open Web zijn onze front-end professionals gespecialiseerd in de laatste technieken. En helpen we je met jouw uitdaging in AngularJS, Angular, React, Polymer, Clojurescript, JavaScript, VueJS, HTML, CSS en meer.

Screenshot Ontwikkelaar achter laptop op kantoor

Mobile developers

Op zoek naar slimme mobiele oplossingen? Wij hebben de specialisten voor jouw Android of iOS apps. Met Kotlin of Java (Android) en Swift of Objective-C (iOS) ontwikkelen of verbeteren we dagelijkse apps. Natuurlijk werken we ook met het open source framework React Native. Zo kunnen we in een programmeertaal (JavaScript) jouw app (door)ontwikkelen.

Screenshot Ontwikkelaar achter laptop op kantoor

Business IT professionals

Business IT professionals zijn niet alleen technologische visionairs, maar ook strategische denkers die in staat zijn om kansen te identificeren en te benutten in een steeds veranderend landschap. Met een focus op effici├źntie, beveiliging en groei, vormen zij de drijvende kracht achter de transformatie van bedrijven, waardoor ze in staat zijn om te gedijen in de digitale economie van vandaag en morgen."

Screenshot Ontwikkelaar bij Mobile App

bereik ons hoe je wilt

We begrijpen dat je druk bent!

De kracht van het delen

Kennis delen: daar zijn we van. Elke maand komen onze professionals samen om innovaties, nieuwe technologie├źn en lessons learned met elkaar te delen. Ook daar verleggen we onze grenzen en ons kennisniveau. Voor betere oplossingen en een betere toekomst.

Screenshot Ontwikkelaar achter laptop op kantoor

Certificering

Wij staan voor vakkundigheid en betrouwbaarheid. Zo ook op het gebied van onze personeels- en loonadministratie. Wij zijn NEN-4400 gecertificeerd. Stichting Normering Arbeid heeft dit SNA-keurmerk verstrekt. Dit kwaliteitskeurmerk is een nationale keurmerk dat eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitzenders en (onder)aannemers van werk.

Screenshot Ontwikkelaars delen kennis met elkaar op kantoor

Dit is waar we trots op zijn

Ontmoet onze klanten

Wij helpen je graag met detachering