Screenshot Ontwikkelaar achter laptop op kantoor

Mobile Developers

Door de jaren heen hebben wij diverse klanten ondersteund bij het realiseren van hun mobiele doelstellingen en de uitdagingen die daarbij horen. Dit hebben wij gedaan door het ontwikkelen van mobiele toepassingen en door het beschikbaar stellen van mobile specialisten.

Mobiele platforms

Elk mobiele platform heeft zo zijn eigen specialisaties. Op Apple apparatuur en iOS wordt Swift ingezet (Objective-C voor apps in het verleden) en voor Android wordt Kotlin (met Java voor de oudere apps) gebruikt. Vanzelfsprekend blinkt iedere developer uit in zijn of haar voorkeur/specialisme waardoor zij u het beste kunnen helpen om uw doelstelling te kunnen realiseren.

Screenshot Ontwikkelaar bij Mobile App

Andere mobiele apparatuur

Natuurlijk bezitten de developers van Open Web ook gedegen kennis van allerhande andere mobiele apparatuur, te weten: ChromeCasts, Apple TV, Android TV, tablets, Watches en Wearables kunnen worden ingezet alsmede Arduino’s, Raspberry Pi’s en andere chipsets.

Screenshot Ontwikkelaar bij Mobile App

Native?

Veel mobiele apps kunnen alleen optimaal presteren als zij de hardware (smartphone/tablet) capaciteiten volledig benutten. Meer en meer organisaties (her)ontdekken de toegevoegde waarde van native applicaties. Door apps op de systeemeigen manier te schrijven en beschikbaar te stellen heb je een veel hoger gebruikersacceptatie. Ook kan je meer mogelijkheden van je toestel aanspreken, waardoor de app beter aansluit bij de gebruikersbehoeften.

Screenshot Native Mobile Android Developer - Detachering

PWA of ReactNative

Natuurlijk zijn onze developers ook de perfecte match als men bij een gepast project de keuze heeft laten vallen op een Progressive Web App of als een ReactNative project onderhouden moet worden.

Screenshot Ontwikkelaar aan het werk op kantoor + Mobile

Daarom Open Web

Open Web ervaart dat App development veelal in Agile teams plaatsvindt, omdat op die manier binnen relatief korte tijd met kleine iteraties er veel toegevoegde waarde geleverd kan worden. Al onze mobile specialisten hebben bewezen kennis en ervaring, zijn communicatief zeer vaardig en hebben de passie het beste uit zichzelf en hun team te halen. Zodoende weten ze samen met de klant het maximale rendement uit het project te halen en onze opdrachtgever naar volle tevredenheid te bedienen.

Screenshot Ontwikkelaar bij Mobile App

bereik ons hoe je wilt

We begrijpen dat je druk bent!