Product

Maatwerk Software

We leveren maatwerkoplossingen als de wens en een standaardproduct net niet op elkaar aansluiten. Onze specialisten op het gebied van online- en softwareontwikkeling staan u in iedere stap van het proces bij en dragen oplossingen aan voor de meest complexe problemen.

Maatwerk

Open Web biedt de ontwikkeling van krachtige, unieke software die is ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van klanten. Onze bekwame specialisten zijn technisch experts. We leveren succesvolle oplossingen die voldoen aan alle gestelde eisen, terwijl ze altijd binnen de grenzen van tijd en budget blijven.

 

100% Klantfocus

We geloven in een User Centered Design. We betrekken u als klant vanaf dag 1 bij ons proces, vragen u het hemd van uw lijf en nemen samen de mogelijkheden door. Met onze projectleider als spin in het web, weet u precies wat wij doen en het project ervoor staat.

 

Kwaliteit

Open Web heeft alleen officieel gecertificeerde experts en getalenteerde ontwikkelaars met jarenlange ervaring en technologie in dienst. We geven de voorkeur aan competentie over snelheid. We leveren altijd het product op binnen het budget en schema.

De ontwikkelaars van Open Web - meer dan 50% van hen zijn Senioren en Leads - presenteren hoogwaardige software met een architectuur die een solide basis garandeert voor verdere uitbreiding en onderhoud, een geweldige gebruikersinterface en zonder prestatieproblemen.

 

Ontwikkelfases

We beginnen met het conceptonderzoek: onze specialisten analyseren zorgvuldig uw behoeften en helpen u bij het opstellen van een gedetailleerde specificatie van de softwarevereisten, die onmisbaar is voor de uitvoering van het project op de manier zoals u het zich voorstelt.

We werken bij voorkeur voor de meest voorkomende en effectieve ontwikkelingsmethodologie: Scrum

 

Technologie

Open Web werkt met de volgende technologien:

 • Back-end: Java (Javascript, Hibernate, Scala), Clojure, Python
 • Front-end: Angular, React, VueJS
 • E-Commerce: Magento
 • Mobile: Android
 • Database: MySQL

 

Onderhoud-as-a-Service

Naast maatwerk softwareontwikkeling, bieden we ook de mogelijkheid om software in onderhoud te nemen. Heeft u een applicatie zelf ontwikkeld of kan uw huidige leverancier niet de service leveren die u graag wilt, neem dan contact met ons op!

 

 

      

 

Onze werkwijze

Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze en wij passen graag onze manier van werken aan op die van onze klanten. Waar van toepassing, adviseren wij ook onze klanten over mogelijke verbeteringen in hun werkwijze.

Projectmatig (w.o. Agile/ Scrum)

 1. Planning en systeemarchitectuur
 2. Ontwikkeling in sprints
 3. Afronding en oplevering

Ontwikkelfase (Agile/ Scrum)

 1. Sprint backlog
 2. Backlogtaken uitgebreid door team
 3. Presenteerbare functionaliteit

Met trots

werken we o.a. voor:

 • nwo
 • zuyd
 • gall
 • hogeschool leiden
 • valtech