Screenschot Open Web - Vacatures - Recruitment - Developer

Hippo Onderhoud & Beheer

We halen het onderste uit de kan om de vele mogelijkheden in het Hippo CMS voor je te laten werken. Vooral het onderhoud & beheer van grote en complexe internet- en intranetomgevingen is ons ding. Onze innovatieve Hippo professionals gaan voor het beste resultaat.

Een SLA naar jouw wens

Wij leggen beheer en onderhoud vast in de SLA die bij jou past. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn. 1e, 2e of 3e lijns support, proactief of reactief, beschikbaarheid, lead-tijden, onderhoud en de gedetailleerdheid van een rapportage. We gaan graag in gesprek met jou hierover om tot de oplossing te komen die volledig naar jouw wens is.

Screenshot Ontwikkelaar aan het werk op kantoor + Mobile

Applicaties

Of het nu om een bestaande of een net ontwikkelde applicatie gaat, wij nemen de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, de kwaliteit en de strategische vernieuwing van uw applicatie. Zo verleng je de levensduur en vergroot je de toegevoegde waarde.

Screenshot Ontwikkelaar aan het werk op kantoor + Laptop

Wij ontzorgen graag

Bij ons krijg je een directe toegang tot specialisten met kennis van jouw applicatie. Wij borgen de code, de documentatie en de data. Wij voeren periodiek technische upgrades en patches uit. Uiteraard hebben we een telefonische helpdesk en het online ticketsysteem.

Screenshot Ontwikkelaar aan het werk op kantoor + Mobile

bereik ons hoe je wilt

We begrijpen dat je druk bent!