Screenshot - Teambuilding - Open Web - Consultancy

Bijzondere momenten met elkaar

Het eerste half jaar zit erop. Het jaar dat Open Web 5 jaar bestaat. Met alle collega's, partners en kinderen zijn we drie dagen lang naar Disneyland geweest. Wij hebben hier met z'n allen erg genoten. Buiten dat we een mooie aftermovie hebben, hebben ook een aantal mensen een reactie gegeven.

Medewerker Koen Brouwer

“Omdat Open Web vijf jaar bestaat gingen we met alle collega’s, partners en kinderen een weekend naar Disneyland Parijs! Supergaaf om dit mee te mogen vieren, zeker als je er pas net een maand werkt. Wat een leuke binnenkomer! Ik heb een ontzettend leuk weekend gehad, veel geschaterd en gelachen met mijn collega’s. Je leert elkaar op deze manier gauw kennen!"

Myriam - Vriendin van medewerker Angelo Vreeswijk

"Toen Angelo thuis vertelde dat Open Web 5 jaar bestaat en dat we naar Disneyland Parijs gingen dacht ik, welk bedrijf doet dat nou! Ik was heel benieuwd naar zijn collega’s en natuurlijk naar Levente en Ebrahim. Angelo had met een paar een collega’s afgesproken om te gaan slapen in een Formule 1 hotel een dag voor het weekend. Daar gingen we met een aantal collega’s gezellig wat drinken en eten. Dit was een goed begin van een heel leuk weekend.

Het hotel was prachtig! Helemaal in Disneystijl en echt fantastische kamers. Heel goed geregeld door Open Web. Het mooie vond ik dat je voelde dat Open Web er was, maar er ook een mate van vrijheid was om het met je eigen gezin te beleven. Niets moet alles mag! En dat is volgens Angelo precies hoe het ook bij Open Web in Nieuwegein is. Dat de werknemers voorop staan, merk je in hoe dit uitje geregeld was.

Het leukste vond ik de dinershow! Gezellig met iedereen van Open Web eten en vermaak. Ik was nog nooit naar zoiets geweest en vond dit echt een leuke ervaring. Iets wat ik me voor altijd zal herinneren. Levente en Ebrahim bedankt voor het leuke weekend."

Medewerker Elmar Beckmann

"Al voor mijn eerste werkdag werd ik, inclusief mijn vrouw, al uitgenodigd om mee te gaan naar Disney. Spannend omdat ik nog niemand kende, maar een uitstekende mogelijkheid om alvast wat aanstaande collega's te leren kennen. Hierdoor voelde ik me echt welkom!"