Screenshot - Collega's - Koen Brouwer - Elmar Beckmann - Open Web - Podcast

De koen en elmar show

Onze collega's Koen Brouwer en Elmar Beckmann zijn een podcast begonnen. Over frontend dingen, productiviteit, thuiswerken, frontend developer zijn etc. Super gezellig om naar te luisteren. Het is voor een organisatie geweldig om te zien dat collega's samenkomen om zoiets leuks op te zetten. Er staan al 6 afleveringen online.

Zie hieronder de onderwerpen van de eerste 6 afleveringen:

6. Wie luistert er onder de douche?
We zijn terug van weggeweest! Wij hebben de podcast geluisterd onder de douche, Koen heeft zijn dronebewijs gehaald, we willen iets gaan live-streamen en een mooi verhaal over Bitcoin.

5. Via VPN Netflix kijken in je slimme huis met je dure koptelefoon
Nog een extra lange aflevering! We hebben deze week een derde stoel in de studio! We spreken met Jon Koops, collega Frontend Developer, over home automation, streamingplatforms, en natuurlijk de Apple AirPods Max.

4. Sint Maarten met Kees van der Spek in je slimme auto onderweg naar je rabbit-hole zonder Stack.
In deze extra lange aflevering maakt Koen plannen om zijn huis in te richten met slimme apparaten, heeft Elmar z'n Tesla ge├╝pdatet en duiken we de diepte in op Wikipedia.

3. Weg met google!
In deze aflevering hebben we het over corona, hoe we weer een beetje van Google af kunnen komen en natuurlijk weer de tips van de week!

2. En door!
We spreken over hoe het voor ons allemaal begon, een bijzondere eerste ervaring met Svelte, iOS 14, clean desk policy en natuurlijk weer de tip van de week.  

1. Welkom
We spreken over thuiswerken, productiviteit tijdens de corona-crisis en geven de tip van de week.  

Benieuwd? Abonneer jezelf via SpotifyApple podcasts of ga snel naar https://koenenelmarshow.nl