Screenshot - Open Web - Pauwels Consulting - Consultancy

Pauwels consulting neemt nederlandse javaspecialist open web over

GENT, 25 januari 2021. Pauwels Consulting, het Belgische consultancykantoor met specialisten op het gebied van engineering, life sciences en IT, realiseert zijn derde Nederlandse overname met Open Web, de Java-, Mobile-, Frontend- en Bloomreachspecialist uit Nieuwegein.

“Open Web is een bedrijf met ervaren nichespecialisten, interessante klanten en een enorm groeipotentieel”, vertelt Bert Pauwels, oprichter en Managing Director van Pauwels Consulting.” Er was meteen een klik. Ik herkende dezelfde ambities en menselijke bedrijfscultuur als bij Pauwels Consulting. De sterke kennis van Java, Bloomreach, front-end en mobile development en het cliënteel van Open Web zijn complementair aan de kennis en klanten van Developers.nl, die we begin 2020 in de groep mochten verwelkomen.

Screenshot - Bert Pauwels - Pauwels Consulting - Director

“Het voelt goed om Open Web na 7 jaar over te laten aan een ervaren en warme ondernemer als Bert Pauwels”, vertellen Levente Bokor en Ebrahim Aharpour, oprichters van Open Web. “We voelden dat het voor de groei van Open Web en onze collega’s nodig was om bij een grotere groep aan te sluiten. We hadden veel opties om uit te kiezen, maar de klik met Bert en Pauwels Consulting voelde meteen goed.

Screenshot - Open Web - Levente Bokor - Ebrahim Aharpour - Consultancy

Deze overname biedt nieuwe groeimogelijkheden voor onze mensen, en een uitbreiding van de dienstverlening voor onze klanten. Tegelijk komt er voor ons als stichters van Open Web nu meer tijd voor nieuwe ventures. Zo zullen we bijvoorbeeld meer aandacht kunnen besteden aan de doorontwikkeling van onze e-mail security oplossing kevlarr.io. We kijken ernaar uit om met Pauwels Consulting en Developers.nl samen te werken en een optimale synergie voor onze mensen en klanten te realiseren.”