sign

Webshop

Het is een feit dat online verkoopcijfers sneller aan het groeien zijn dan reguliere verkopen. Het moment om in te stappen met uw eigen webshop is nu. Mis dit niet en neem contact met ons op.

Webshop

Er is al langere tijd veel interesse voor de webshop. De groei van het aantal webwinkels de voorbije jaren heeft de vraag naar een eenvoudig, efficiënt en goedkoop besturingssysteem sterk doen toenemen. Magento beantwoordt aan die vraag. Dit programma, ontwikkeld door een groot aantal professionals en geperfectioneerd door de gebruikers van de Magento webshop, blijkt voor veel ondernemers een uitkomst.

 

Magento

Het succes van een webshop is afhankelijk van meerdere factoren. Dit is voornamelijk een knap ontwerp en hoe de shop een efficiënte afhandeling van de bestellingen doet. Magento accelereert in deze processen. Maar het doet meer.

Magento is het meest gebruikte e-Commerce pakket in de wereld. Het biedt u alle mogelijkheden die u maar kan wensen. Op het gebied van webshop, integratie met derden en hun pakketten en gebruiksvriendelijkheid is het onovertroffen. 

Daarnaast is het Open Source Software. Dit houdt in dat geen bedrijf eigenaar is van de software maar de community.  Magento is dan ook gratis software.

 

Bouw

Natuurlijk kunt u zelf de webshop vanaf de templates op gaan bouwen maar bereikt u daarmee wel het gewenste effect? Soms is het beter om de expert in te huren. OpenWeb werkt volgens een User Experienced benadering. De waarde van deze benadering ligt in onze kritische houding ten opzichte van de huidige denkpatronen en doelstellingen. We bespreken met elkaar de wensen en eisen van u.  Daarna volgt er een heldere offerte verdeeld in meerdere fases te weten design, bouw en deploy. Natuurlijk gaan we altijd uit van de mobile first gedachte, dat wil zeggen de webshop op een tablet of smartphone.

Ook na deze bouwperiode blijven we altijd graag betrokken. Het gaat niet alleen om de bouw maar om het onderhoud en de doorontwikkeling. We beheren uw applicaties, ondersteunen waar nodig en geven adviezen zodat uw webshop actueel blijft.