Screenshot - Open Web - Teambuilding- Consultancy

onze cultuur

Wij zeggen vaak: bij ons kan je zijn wie je wilt zijn! We geloven dat talenten het beste naar voren komen als je je volledig op je gemak voelt en happy bent.

Inclusiviteit & Diversiteit

Bij Open Web is er een veilig en prettig klimaat voor iedereen op de werkvloer. Een ieder mag meedoen, iedereen heeft gelijke kansen en iedereen wordt gerespecteerd. Diversiteit leidt tot meer vertrouwen, meer groei en helpt ons de dingen te doen die juist zijn. Samenwerken binnen een divers team resulteert in meer innovatie en betere resultaten. Kortom, meer succes op team- en persoonlijk vlak. Welkom bij Open Web!

Screenshot - Teambuilding - Open Web - Consultancy

Persoonlijke ontwikkeling

Op welk vakgebied jij je ook wilt ontwikkelen, we zullen je continu uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Meer weten over persoonlijke ontwikkeling binnen Open Web?

Screenshot - Open Web - Teambuilding- Consultancy

ruimte en vrijheid

Onze mensen krijgen alle ruimte. Sterker nog, ze worden gestimuleerd om eigen projecten te initiëren. Zo hebben onze collega’s, Michel en Ivor “Adventures in autonomous sailing” gelanceerd uit eigen motivatie. Deze projecten delen we graag met de wereld. Zie Open Web als one big playground!

Screenshot - Teambuilding - Open Web - Consultancy

jij staat centraal.

Onze kracht zit in de betrokkenheid van onze mensen. We kijken altijd naar de persoonlijke interesses en behoeften bij het voorstellen van een opdracht. Of dit nu gaat om persoonlijke ontwikkelingsbehoefte of een betere balans tussen werk en privé? We weten dat gelukkige medewerkers voor tevreden klanten zorgen.

Vakmanschap & passie

Kennis is macht, maar het delen ervan is de echte kracht. Hoe zorg jij ervoor dat je kennis en kunde up-to-date blijft? Het delen van kennis staat bij Open Web centraal, dit doen we zowel in-house als extern. Onze collega’s komen uit passie voor het vak regelmatig samen om hun inhoudelijke kennis te delen én uit te breiden. Het geeft iedereen de mogelijkheid om op hoog niveau te sparren over de nieuwste technologieën en innovaties. Deze meerwaarde neem je weer mee naar de klant.

Screenshot - Teambuilding - Open Web - Consultancy

Work hard play hard

We werken, presteren en vieren. Elk kwartaal komen we samen voor een teamuitje. Skydiven, een helikoptervlucht en een reis naar Disneyland Parijs met het gezin kunnen we inmiddels van ons lijstje afstrepen. Welke activiteit staat er bovenaan jouw bucketlist? Stel je eens voor dat dit ons volgende uitje wordt!

Screenshot - Open Web - Teambuilding- Consultancy