Onze teams

Meer dan alleen handjes. Onze professionals gaan voor het hoogst haalbare resultaat. Hieronder staan al onze teams.

Backend

Onze grootste community binnen Open Web is die van de backend. Denk hierbij aan Java en Bloomreach. Wij delen graag kennis met elkaar om elkaar up to date te houden van alle trends en ontwikkelingen rondom backend. Wij zeggen altijd ‘kennis is macht, maar het delen ervan is de echte kracht’. Des te makkelijker om de opdrachtgever verder te helpen bij zijn backend vraagstukken.

Frontend

Al onze frontend specialisten hebben bewezen kennis en ervaring, zijn communicatief zeer vaardig en hebben de passie het beste uit zichzelf en hun team te halen. Zodoende weten ze samen met de opdrachtgever de maximale waarde te realiseren.

Cloud

Ons Cloud team is nog niet groot, maar wel groeiende. Wij houden ons graag bezig met het analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van zaken in de cloud voor de opdrachtgever. Voor veel opdrachtgevers is de cloud nog redelijk nieuw, des te leuker om hen mee te nemen in innovatie open source cloud oplossingen. Denk hierbij aan Azure, AWS of GCP.

Mobile

Door de jaren heen hebben wij diverse klanten ondersteund bij het realiseren van hun mobiele doelstellingen en de uitdagingen die daarbij horen. Dit hebben wij gedaan door het ontwikkelen van mobiele toepassingen. Als Mobile developer zorg jij voor de ultieme ervaring voor iedere gebruiker van de opdrachtgever met een Apple of Android device.

Business IT

Als geen ander weten wij als Open Web dat developers in een team het hoofdingrediënt zijn om waarde te leveren voor hun organisatie en/of klant. Maar wie helpt het team de juiste waarde op het juiste moment te leveren? En dat het team niet alleen efficiënt en effectief maar ook met plezier hun waarde kunnen leveren? Hier kunnen Product Owners, Scrum Masters en Agile Coaches een betekenisvolle rol in spelen.

Backoffice

Binnen een organisatie kan je niet zonder backoffice personeel. Eigenlijk zorgen zij achter de schermen dat de specialisten hun werk kunnen blijven doen en dat we kunnen blijven bestaan. Bij ons bestaat de backoffice uit marketing, sales, recruitment, HR en finance.