Koninklijke Ahold Delhaize - Albert Heijn

Een verbeterde en uitgebreidere mobiele app van Albert Heijn én een nieuw CMS

De vraag van Koninklijke Ahold Delhaize - Albert Heijn

Vervang ons huidige interne CMS (volledig XML) door een Bloomreach Experience CMS. Neem ook de websites AH to GO en de speciaalzaken hierin mee.

Detachering Hippo Specialist & App Developer

App developer Rolf en Hippo Specialist Matthijs helpen Albert Heijn met de transitie van een monoliet structuur naar een meer microservice georiënteerd landschap. Web en Mobile moeten gebruik kunnen maken van alle services.

Hippo Services

Albert Heijn gebruikt Hippo semi headless. Alle front-end is gebouwd in react en ze gebruiken het SPA++ model van Bloomreach om de content naar de front-end te krijgen, maar daarnaast ook opbouw van pagina's. Het is een dynamische en interessante omgeving waarbij ze de ruimte krijgen om de nieuwste technologieën te gebruiken. Denk hierbij aan GraphQL aan de front-end naast React, de Resource API van Bloomreach en in de backend de vrije keuze hebben tussen Java of Kotlin.

Ook je app of mobile site een professionele boost geven?

We vertellen je graag meer.

Meer over Koninklijke Ahold Delhaize NV

Een Nederlandse naamloze vennootschap met winkelketens in Europa, de Verenigde Staten en Indonesië. Albert Heijn is de grootste Nederlandse keten van supermarkten.

Bekijk meer cases

We hebben er meer gedaan.